telefoon iconHeeft u vragen? Bel +31 182-395555

Over ons

Van der Bas Transport is opgericht in 1945 door Joost van der Bas. Het begon allemaal met het vervoeren van melkbussen, maar hier kwam al snel de handel in fourage en grind bij. Vanaf de jaren 60 verschoven de werkzaamheden steeds meer richting het havengebied in Rotterdam waar dan ook in 1969 de eerste zeecontainers werden getransporteerd. Vrachtwagens werden niet alleen nationaal maar ook internationaal ingezet met het vervoer van containers.

Vandaag de dag vervoeren wij nog steeds zeecontainers. Door de stevige basis die is gelegd, is Van der Bas Transport door de jaren heen uitgegroeid tot een modern en professioneel transportbedrijf met kennis van zaken en gekwalificeerde medewerkers.

Aandacht voor personeel is bij Van der Bas Transport van groot belang. Dit gebeurd onder andere door jaarlijks trainingen te volgen om op deze manier scherp te blijven in het werk. Goed personeel is immers de basis voor succes en vanuit daar kan er verder worden gebouwd naar langetermijnrelaties met de klanten. Wij zullen daarom altijd streven naar een langdurige samenwerking met zowel de klant als het personeel. Wij hebben de afgelopen jaren daarom al verschillende jubileums gevierd.

Onze ervaren Nederlandse chauffeurs vormen een hecht team samen. Zij zijn namelijk het visite kaartje van het bedrijf. Nauwkeurigheid, Betrouwbaarheid en Klantvriendelijkheid zijn zaken die wij ook van ons personeel verlangen.

 

Neem contact met ons op

mack2

 

 BLFZ12-2

 

Man bijgesneden