telefoon iconHeeft u vragen? Bel +31 182-395555

Diensten

Zeecontainertransport

Dagelijks vervoeren meer dan 30 trucks alle type zeecontainers voor diverse opdrachtgevers binnen West-Europa. Alle verschillende vormen van zeecontainertransport kunnen worden aangeboden, zoals:

  • Vervoer op ''one-way basis'' en ''rondloop''
  • Containertransport op combi-chassis (2*20ft)
  • Eco-combi transport (3*20ft / 1*40ft en 1*20ft)
  • Aangesloten reefertransport
  • ADR transport
  • Exceptioneel containertransport (dieplader)
  • Sideloader transport
  • Kiepcontainer

Bovenstaande vormen van zeecontainertransport kunnen zowel vervoerd worden per truck, trein als per barge. Flexibiliteit is een belangrijk aspect voor zeecontainertransport. Met onze multifunctionele containerchassis zijn wij in staat om elk type container te transporteren. Ook kan Van der Bas Transport voor u alle douaneformaliteiten verzorgen die behoren bij het containertransport. Het opmaken van import- en exportdocumenten is bij ons zo geregeld. De activiteiten worden centraal aangestuurd vanuit het kantoor dat gevestigd is in Reeuwijk. Met 4 planners worden dagelijks de chauffeurs aangestuurd om u containers op tijd te laten aankomen bij de klant. Daarnaast zijn alle voertuigen uitgerust met een volgsysteem om ten allen tijde u zending te kunnen volgen. Zoekt u een zeecontainertransporteur of heeft uw vragen over zeecontainertransport. Laat het ons graag weten.

Volgsysteem

Bomenvervoer/ stukgoed

Van der Bas transport is gevestigd in het boomkwekersgebied van Nederland. Voor kwekers wordt er transport geregeld naar planten- en tuincentra in Engeland en Wales. Uiteraard zijn ook bestemmingen in een ander Europees land mogelijk. Dit vervoer wordt verzorgd met een huiftrailer met laadklep waardoor er ten allen tijde gelost en geladen kan worden op de plek waar juist de klant dit wil. Elke boom of plant kan vervoerd worden in onze trailers. Er staat geen boom in de weg! Naast het bomenvervoer kan er ook schuifzeilentransport voor u worden verzorgd. Onze trailers zijn geschikt voor vervoer van zowel palletgoed, kistladingen, hout en lang materiaal. Of het nu gaat om compleetzendingen (FTL) of deelzendingen (LTL) het is geen probleem. Zoekt u een vervoerder die schuifzeilentransport kan regelen voor u. Dan bent u bij ons op de perfecte plek!

Kraantrailer

Met onze trailer die is uitgerust met een grijpkraan kunnen alle vormen stenen, staal en houtpakketten worden vervoerd tot 16 ton. Onze 1 assige trailer met meesturende as zorgt ervoor dat wij kunnen lossen op plekken waar de meeste vrachtwagens niet kunnen komen. Zelfs op de nauwste plekken in een woonwijk is het voor ons geen probleem. Heeft u een transport dat verzorgd moet worden met een kraan. Wij kunnen het regelen voor u.

 

Neem contact met ons op

43-bdk-8

 

 

 

IMG 0373