telefoon iconHeeft u vragen? Bel +31 182-395555

Vacature: Planner (zeecontainertransport)

Als Planner bij Van der Bas Transport zorg jij samen met collega’s voor de planning van containertransporten tussen de belangrijke havens in West-Europa. Jij weet alle ballen omhoog te houden en durft in je beste Duits onze klanten te woord te staan. Binnen ons familiebedrijf staan we voor elkaar klaar en ben je geen nummertje. Jouw ideeën en inzet worden écht gewaardeerd. Zie je het al voor je? Mooi. Welkom bij Van der Bas Transport!

 

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor het efficiënt en kostenbewust inplannen van 35 tot 50 wagens. Dit doe je in een transportmanagementsysteem met diverse koppelingen, onder andere met de terminals in Rotterdam en Antwerpen. 

Daarnaast ben jij één avond per week en één weekend per vier weken telefonisch bereikbaar voor onze chauffeurs. Mocht er iets aan de hand zijn, dan los jij dit zo snel mogelijk op via de online omgeving.

 

Wie ben jij?

Plannen is volledig jouw ding. Het liefst binnen de (zeecontainer)transport. Jij bent het best te omschrijven als nauwkeurig, proactief en communicatief sterk. Je staat altijd klaar voor collega’s en klanten en beschikt daarnaast over:

 

Dit bieden wij jou

 

Is dit iets voor jou? Wacht niet langer en solliciteer direct!

Solliciteer

Naam
Invalid Input

Email
Invalid Input

Telefoonnummer
Invalid Input

Onderwerp
Invalid Input

Bericht
Invalid Input

cv-uploaden
Upload een bestand


Invalid Input

Panorama Reeuwijk

Zeecontainer Transport

Met ruim 40 jaar ervaring in de zeecontainerbranche zorgt Van der Bas transport voor een snelle en correcte afhandeling van uw containertransporten tussen de belangrijke havens in West-Europa.

Lees meer
Bomenvervoer/Stukgoed

Van der Bas transport is gevestigd in het boomkwekersgebied van Nederland. Voor kwekers wordt er transport geregeld naar planten- en tuincentra in Engeland en Wales. Bovendien kunnen wij ook huiftrailer vervoer voor het vervoer van kisten, hout en pallets aanbieden.

Lees meer
Kranentrailer

Met onze kraantrailer tot 16 ton kunnen allerlei soorten zendingen worden vervoerd. Of dit nu stenen, houtpakketten of stukken staal zijn, is geen probleem.

Lees meer