telefoon iconHeeft u vragen? Bel +31 182-395555

Planner
Van der Bas Transport 

Is plannen jouw passie of lijkt dit je heel leuk om te doen? Ben jij proactief en leergierig? En heb je affiniteit met zeecontainertransport? Lees dan snel verder! Van der Bas Transport in Reeuwijk is op zoek naar een enthousiaste planner!Wat ga je doen?

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het efficiënt en kostenbewust inplannen van zeecontainertransport. Samen stuur je tussen de 35 tot 50 auto’s aan. Met elkaar zorg je ervoor dat de opdrachten correct en efficiënt worden ingepland. Klopt er iets niet? Jij grijpt meteen in en zorgt dat alles op rolletjes loopt!

Er wordt gebruik gemaakt van een transport management systeem met diverse koppelingen, onder andere met de terminals in Rotterdam en Antwerpen. Heb je nog geen ervaring als planner, maar wil je het vak graag leren? Dan ben je bij ons van harte welkom! Wie ben jij?Wat wij jou bieden:Is dit iets voor jou? Wacht niet langer en solliciteer direct!

Solliciteer

Naam
Invalid Input

Email
Invalid Input

Telefoonnummer
Invalid Input

Onderwerp
Invalid Input

Bericht
Invalid Input

cv-uploaden
Upload een bestand


Invalid Input

Panorama Reeuwijk

Zeecontainer Transport

Met ruim 40 jaar ervaring in de zeecontainerbranche zorgt Van der Bas transport voor een snelle en correcte afhandeling van uw containertransporten tussen de belangrijke havens in West-Europa.

Lees meer
Bomenvervoer/Stukgoed

Van der Bas transport is gevestigd in het boomkwekersgebied van Nederland. Voor kwekers wordt er transport geregeld naar planten- en tuincentra in Engeland en Wales. Bovendien kunnen wij ook huiftrailer vervoer voor het vervoer van kisten, hout en pallets aanbieden.

Lees meer
Kranentrailer

Met onze kraantrailer tot 16 ton kunnen allerlei soorten zendingen worden vervoerd. Of dit nu stenen, houtpakketten of stukken staal zijn, is geen probleem.

Lees meer